Vis devenit realitate: Hăinuțele Vesele – un hub creativ.

Când Andreea a deschis magazinul Hăinuțele Vesele, m-am bucurat enorm.
M-am bucurat extrem pentru ea, fiindcă știam o mică parte din povestea ei (aici puteți găsi o bucățică) și eram fericită că nu a renunțat la visul ei.
M-am bucurat puțin și pentru mine (evident), fiindcă găsesc mereu, la o aruncătură de băț, grozav de multe idei de cadou, pentru orice copil.

Magazinul m-a salvat în multe ocazii. Știți câte cadouri primesc copii din viața noastră? Hm… să vedem: ziua de naștere, ziua fratelui/surorii (asta doar dacă are), ziua numelui (dacă e norocos să aibă), 1 iunie, Sfântul Nicolae, Crăciun, Paște, când mergeți în vizită la alți copii sau doar așa, din senin, fiindcă îți place să îi faci o bucurie, fără nici un motiv. Voi mai știți altele?
*lasă-mi un comentariu, promit să completez

La periferia orașului, departe de toată agitația, la parterul unui bloc, găsești cu ușurință (cred că e destul de important), visul Andreei. Un spațiu în care ai acces, pe loc, la produse de calitate, la prețuri rezonabile, fabricate (în cea mai mare parte) local, perfecte pentru copii. Magazinul Hăinuțele Vesele.

E atât de colorat și vesel, încât nu poate fi ratat
Sursă foto

Am rugat-o pe Andreea să-mi povestească puțin mai multe despre ea, ca să o pot cunoaște puțin mai bine (și bineînțeles să vă pot povesti și vouă).

În caz că nu ați citit ce am scris eu în postarea făcută despre ea, Andreea este o femeie caldă, de 31 de ani, mămica lui Teo, un flăcău năzdrăvan de patru ani. A terminat optometria, iar de șapte ani are firma ei de optică medicală mobilă.

Andreea Lungu-Hucanu
Sursă foto

Fac consultații , stabilesc dioptrii, consiliez în alegerea lentilelor, ramelor etc.

Andreea Lungu-Hucanu

Când s-a născut micul Teo, a ales să stagneze activitatea, dar fiind extrem de energică, a încercat multe chestii, care să îi ofere un venit. Și-a găsit o ocupație extrem de dulce, care i se potrivea ca o mănușă, prin intermediul căreia am cunoscut-o și eu. Se trezea cu noaptea în cap, făcea faguri (my all time favorite) și alte prăjituri delicioase (ați sesizat delimitarea, nu?), iar după-amiaza sau seara, le livra cu zâmbetul pe buze, cu Teo dormind sau gângurind în scoică.

Sunt o persoană luptătoare, care nu se lasă până nu obține ceea ce dorește. Am obiceiul sa-mi creez vise și să le ”arunc în viitor”. Știu sigur că voi ajunge într-o zi la ele.

Andreea Lungu-Hucanu

Tot odată cu Teo a apărut pasiunea pentru shopping. Eram , pot spune, puțin exagerată cu vestimentația lui. Dulapul devenise neîncăpător.
Asta a făcut-o să se gândească la un magazin propriu cu orice ai putea avea nevoie pentru un copilaș.

Micul Teo – cel care nu mai e atât de mic – într-o ținută lejeră, de vară
Sursa foto

Vreme de aproximativ 1 an am făcut planuri, apoi împreună cu mama mea, am deschis magazinul Hăinuțele Vesele. Pot spune că e locul în care mă simt cel mai bine și în care îmi las zi de zi, o părticică din suflet.

Andreea Lungu-Hucanu

A început în 2019, cu trei producători locali și câțiva străini. Gândul că poate ajuta oameni din România să-și vândă produsele, o fascina, așa că a început să abordeze, pe rând, unele branduri locale, care produceau produse pe care ea și le dorea în magazin. A simțit bucurie, atât din partea cumpărătorilor, cât și din partea furnizorilor. Acum, ea deja colaborează cu aproximativ două zeci de furnizori locali. Andreea simte că este foarte aproape să aibă ceea își dorește; cu toate acestea, ea încă mai ”vânează” câteva produse “valoroase ” pentru sufletul ei).

O zi din viața mea e full; nu-mi place să am momente în care să nu fac ceva. Mă împart mereu între cele două mici afaceri, copil, soț și casă .

Andreea Lungu-Hucanu
Sursa foto

Simte că munca ei nu se termină niciodată. Răspunde la mesaje, postează produse, publică pe grupuri din țară, aprovizionează, caută produse noi. Mama ei este cea care are grijă de tot ceea ce este legat de magazin, fiind mereu alături de Andreea.

Mulți mă întreabă de ce aleg să susțin activitatea locală, în condițiile în care câștigurile nu sunt pe măsura așteptărilor, poate. Eu, fac asta pentru că am făcut și eu produse în casă și le-am vândut. Am apreciat enorm oamenii care au comandat ceva de la mine, astfel m-au ajutat. Nu am uitat ajutorul primit și vreau să-l transmit și departe. Doar așa dând mâna unii cu alții putem ajunge sus.

Andreea Lungu-Hucanu

Are telefonul mereu cu ea, de cele mai multe ori, chiar și la masă (chiar dacă cei dragi o roagă să lase totul). Motivul? Simte că nu vrea să lase nici un client supărat. Din fericire a realizat că nu va reuși să mulțumească pe toată lumea, cu toate acestea, încă se consumă extrem de mult pentru fiecare în parte.

Astăzi sunt extrem de fericită și mulțumită cu tot ce am și ce fac. Singurul meu regret e ca nu am avut curaj destul sa fac macar 2-3 copii.

Andreea Lungu-Hucanu

Se provoacă să prindă curaj, deși știe că mai are mult de lucru.

Familia frumoasă a Andreei
Sursă foto

Astăzi își lansează site-ul www.hainutelevesele.ro și e nerăbdătoare să primească feedbackul nostru.

Ce spuneți? Hai să îi scriem câteva gânduri bune, așa… ca de lansare!
Hăinuțele Vesele www.hainutelevesele.ro

Leave a Reply